Etusivu

 

Ruotsi

 

Suomi

 

Tervetuloa kartonkimukien ja kartonkilautasten ammattilaisen luokse!
Herätimme pahvin henkiin ja käänsimme sen kartonkimukin muotoon. Kustannustehokkaat ja laadukkaat kartonkimukimme ja kertakäyttölautasemme ovat nyt kaikkien yritysten saatavilla.
Tutustu tuotteisiimme, lupaamme että erotut joukosta. Valikoimastamme löytyvät erittäin korkealaatuiset, omalla painatuksellasi valmistetut kertakäyttömukit ja kartonkilautaset.

Kartonkimukit ja kartonkilautaset omalla logollasi Kruunukartongilta!

Tarjoamme logopainetut pahvilautaset ja pahvimukit juuri haluamallasi designilla. Kerta-astioiden valikoimastamme löydät sekä kahvilautaset että ruokalautaset, joihin molempiin saamme oman painatuksesi. Kertakäyttömukeja tarjonnastamme löydät yli 20 erilaista, koot välillä 1,2dl - 6,0dl, ja näihin kaikkiin valitsemasi ulkoasu. Minimierät alkaen 15,000kpl.

.......

 Kartonkimukit ja kartonkilautaset:
Kartonkikuppi tai kartonkilautanen omalla painatuksella, tavallisen tukkutuotteen hinnalla. Kuulostaako hyvältä? Asiakaspalautteemme kertovat, että personoitu kertakäyttöastia on oivallinen myynninedistäjä. Hyvä ja tukeva kartonki, käteen sopiva muoto ja tyylikäs visuaalinen toteutus takaavat, että kuluttajan katse taatusti kohtaa personoidun kerta-astiasi.
Jokaiseen tilaisuuteen ja jakelupisteeseen sopivaa, omalla ilmeellä valmistettua kartonkimukiamme on saatavilla lähes 20 eri kokoluokassa sekä kolmella eri kartonkivaihtoehdolla. Pahvikuppeihin sopivia muovikansia toimitamme luonnollisesti pienestä lisämaksusta. Kansia on saatavilla valkoisina, mustina sekä ruskeina. Kartonkilautasia löydät kahdessa eri koossa, sekä kahvi- että ruokalautasena, molemmat erittäin tukevalla kartongilla.


Jos tarvitset ideoillesi toteuttajaa tai haluat apua suunnittelussa, voit luottaa graafikkojemme ammattitaitoon. Valmiin materiaalisi työstämme veloituksetta, ja uutta materiaalia luomme hyvin kilpailukykyiseen hintaan.
Minkälainen kertakäyttöastia sopisi asiakkaasi tai työntekijänne käteen? Ota yhteyttä, tehdään yhdessä sinulle persoonallinen tuote.

Napkin - Lautasliinat

 

............Kahviliinat 24 x 24 cm. 2 / 3-krs..........................................

.............. ............. . ......................

 

 

.......Kohta 4 Valitse oma teksti ! Nimi, päivämäärä......................................SKRIV VALFRI TEXT HÄR ! ................................. .... ..... ......... ........

............................................................................... ..........

Toimitusaika kertakäyttöastioillesi
Toimitusaika painetuille kerta-astioillesi on n. 9-11 viikkoa siitä, kun designisi on hyväksytty + rahtiin kulunut aika. Olethan siis ajoissa liikkeellä, jotta tilaamasi kertakäyttöastiat ehtivät perille ilman kiirettä.
Tuliko tarve yllättäen? Ei hätää, tarvittaessa pystymme toimittamaan ensimmäiset mukit&lautaset jopa 4-5 viikon nopeutetulla toimitusajalla!

Varastointi
Tarjoamme hyvin edullisen varastoinnin kartonkimukeillesi ja kertakäyttölautasillesi jos tilaamiesi tuotteiden säilytys aiheuttaa ylimääräistä päänvaivaa. Toimitamme tavarasi aina muutaman päivän varoitusajalla vaivattomasti perille.

Strategiset mitat kartonkimukeille
• 1,2 dl: 6,2 x 4,5 x 6,0
• 1,2 dl korvamuki: 6,2 x 4,5 x 6,0
• 1,5 dl: 6,9 x 5,3 x 7,2
• 1,75 dl korvamuki: 7,2 x 5,2 x 7,8
• 2,0 dl: 7,0 x 4,7 x 9,0
• 2,5 dl: 8,0 x 5,6 x 9,0
• 2,7dl: 7,7 x 5,3 x 9,5
• 3,0dl: 9,0 x 5,8 x 9,5
• 3,5 dl: 9 x 5,8 x 11,0
• 4,8 dl: 9 x 5,8 x 13,7
• 6,0 dl: 9,0 x 5,8 x 16
Mitat (cm): yläosan aukon halkaisija x pohjan halkaisija x kupin korkeus

Kartonkilautasten halkaisijat
Kahvilautanen 18,5cm ja ruokalautanen 23,0cm

Tilausten suuruus kartonkimukeille ja kartonkilautasille
Kartonkimukeja, vapaavalintaisin painatuksin, on tilattavissa yrityksellesi sopivissa erissä alkaen 15,000kpl erissä. Kartonkilautasten minimierä on 20,000kpl.

Lisätietoa
Johtuen kiinteiden kulujen suuresta osasta tuotantoprosessissa, painettujen kerta-astioiden kappalehinta laskee sitä mukaa kun valmistettava eräkoko kasvaa. Pystymme toimittamaan kartonkimukeja ja kartonkilautasia pienistä jopa 15,000 kpl tilauksista, useiden satojen tuhansien tilauseriin. Tarjoamme markkinoiden laadukkaimpia kertakäyttöastioita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteemme räätälöidään ulkonäöltään juuri sinun toiveidesi mukaiseksi. Tarvittaessa myös säilytämme tilaamasi kertakäyttöastiat varastossamme ja toimitamme niitä sinulle aina sitä mukaa kuin tarvitset.

Tarkka hinta tarkentuu siinä vaiheessa, kun vedos on tehty ja olemme tehneet tuotteesta sinulle tarjouksen.

Kartonkivaihtoehtoinamme 2,5dl, 3,5dl, 4,8dl ja 6,0dl Take Away -mukeihin ovat:
Yksikartonkimuki 300g kartongilla
Tuplakartonkimuki 280g + 250g kartonkikerroksilla
Aaltokartonkimuki 280g + 180g + 80g kartonkikerroksilla, jossa uloin kerros poimutettu.

Kartonkilautaset valmistetaan aina jämäkästä 300g kartongista.

Alhaalla näkyviä korkealaatuisia 2,5dl Aaltokartonkimukeja nyt saatavilla alkaen 500kpl erissä hintaan 75€ sisältäen arvonlisäveron.
Kysy lisää!

Yhteystiedot (* =pakolliset tiedot):

Kohta 6 Osoitetiedot.

Yritys:
Nimi:
*  Katuosoite:
* Postiosoite:
* Puhelin:
Faksi:
* Sähköposti:

Svefi Oy Sahajaankatu 20 - 22 E , 00860 Helsinki

Kotisivut: www.svefi.com

Yritys perustettu 1989 Ly.nr FI 0785577-03

© Copyright 2007 Svefi. Last update 20.08.2011